Времето

Unable to get weather data from wunderground.com

ВалутаИнтернет

"Телеком Груп" ООД има богат опит в доставянето на Интернет за частни лица и корпоративни клиенти. Разполагаме с модерен технически център с 24 часово наблюдение, съвременно оборудване и резервирано ел. захранване за осигуряване на непрекъсваемост на услугите. Имаме връзка (INTERCONNECT) с повечето от другите големи интернет оператори на територията на страната (Nettera, Evolink, GCN, Vivacom и др.), което ни осигурява постоянна свързаност и високи скорости в българското интернет пространство. Разполагаме и с директни връзки с международни интернет доставчици за да можем да Ви осигурим сигурна, бърза и надеждна връзка с международното интернет пространство.

За осигуряване на Интернет достъп на частните клиенти на "Телеком Груп" ООД се използва протоколът PPPoE, който изисква потребителско име и парола, което гарантира сигурност на Вашия акаунт. Като допълнителна защита се използва и mac - адреса на Вашия компютър или рутер. Именно защитата по mac - адрес изисква да уведомявате нашият интернет отдел при смяна на компютъра, мрежовата карта или рутера, който използвате.

Скоростите, които предлагаме, според различните тарифни планове, са симетрични, т.е. скоростта на даунлоад (сваляне), е равна на скоростта на upload (качване). Това Ви дава предимство при вдигане на рейтинга в торент тракерите, безпроблемно гледане на он-лайн телевизия и качествени видео разговори по Skype.

Различната специфика на поддръжка на мрежите, различната цена на междуградския пренос и други обективни фактори обуславя и различни цени на услугата в различните населени места.

На разположение на клиентите има 24 часов хелпдеск, който е обучен да отстранява по-дребните проблеми по телефона, да ви ръководи при създаването на нова връзка, активирането на забранена мрежова карта и други ситуации, които възпрепятстват ползването на услугата.

 

Проверете скоростта...

АНКЕТА

Одобрявате ли предложените пакети
 

Статистика